V.O.F. Loonbedrijf Kriesels
 

ONS BEDRIJF

In de afgelopen jaren is V.O.F. Loonbedrijf Kriesels uitgegroeid tot een modern bedrijf met een overwegend jong machinepark. Hierdoor is onze dienstverlening uitstekend ontwikkeld voor onze klanten.

Ook op het gebied van technologische ontwikkelingen gaan wij met de tijd mee. Zo is een deel van ons machinepark uitgerust met een GPS-installatie die ervoor zorgt dat er steeds nauwkeuriger kan worden gewerkt. Deze ontwikkelingen stellen ons in de gelegenheid om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.


ONZE MEDEWERKERS

Met een team van 14 ervaren en gemotiveerde medewerkers staan wij dagelijks klaar om u van onze diensten te voorzien. Al onze medewerkers hebben een passend diploma en zijn daarnaast allemaal VCA gecertificeerd. Tevens worden zij regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en ontwikkelingen in onze branche. GESCHIEDENIS

V.O.F. Loonbedrijf Kriesels startte in 1952 onder de naam Loonbedrijf G.J. van Dalen. Het bedrijf was in eerste instantie een eenmanszaak, gericht op agrarisch loonwerk. In 1963 kwam Driek Kriesels als eerste medewerker in dienst van dit bedrijf.

De eerste mobiele kraan werd in 1973 aangeschaft. Vanaf dat moment werd de dienstverlening uitgebreid met grondverzet werkzaamheden. Hierdoor groeide het bedrijf snel en al gauw werden er meerdere personeelsleden in dienst genomen. 

Omdat toenmalig directeur Gerrit van Dalen geen opvolgers had, besloot hij een Vennootschap Onder Firma aan te gaan met Driek Kriesels. Deze samenwerking was als vanzelfsprekend omdat Driek al sinds zijn 16e kind aan huis was.

Helaas kwam Gerrit van Dalen in 1988 plotseling te overlijden. Driek Kriesels heeft vervolgens het bedrijf overgenomen en heeft de naam gewijzigd naar Loonbedrijf H.A.M. Kriesels.

In 1993 is Driek Kriesels een vennootschap onder firma aangegaan met zijn vrouw Diny Kriesels en wordt de bedrijfsnaam gewijzigd naar V.O.F. Loonbedrijf Kriesels. Enkele jaren later is ook zoon Arjan Kriesels vennoot geworden van de firma. 

Tegenwoordig heeft Arjan Kriesels de dagelijkse leiding overgenomen en werken Driek en Diny Kriesels waar nodig mee binnen het bedrijf.